{:dk}OM OS{:}{:en}Kompetencer{:}

{:dk}

circle_red (1)Hvordan arbejder vi:

מהירות בזק
Vi arbejder som en satellitenhed, der kobles på vores kunde i det øjeblik en krisesag meldes og identificeres som en krisesag; vores sagsbehandler kontaktes, der aktiverer kriseteamet, der træder i aktion, og derefter arbejder i døgndrift til klient/-erne er hjembragt/hospitals– eller institutionsanbragt, eller til anden aftalt slutdestination, og sagen kan lukkes.

Vi arbejder ud fra ICISF’s principper, der er en amerikansk model, brugt i flere årtier i USA, med solid baggrund i at hjælpe mennesker, der har været udsat for hændelser, der afstedkommer en voldsom reaktion, en krise. Det er en metode til at sikre, at alle involverede, fra den direkte ramte til den perifert påvirkede, modtager den nødvendige, tilstrækkelige hjælp på stedet til at klare sin dramatisk ændrede situation og komme videre derfra til trygge rammer, og på kortere og længere sigt blive i stand til at yde selvhjælp, så risikoen for at udvikle PTSD reduceres.

Det er et krav til vores medarbejdere, at de alle er medlem af ICISF, og at de inden for et år efter ansættelse har været på et grundlæggende seminar om arbejdet med ICISF.

Under udførelse af opgaven arbejder vi sammen med kunden, der har klienter i krise hvor som helst og når som helst. Dette betyder, at der skabes gennemsigtighed, så kunden kan følge med i arbejdsprocessen.

Vi arbejder helhedsorienteret og har et højt informationsniveau for at sikre, at alle parter kan følge med i den igangværende krisesag. Disse forudsætninger gør kunden i stand til at forstå den komplekse opgave det er at yde krisehjælp. Det er vores erfaring, at medinddragelse i beslutningsprocesser øger forståelse og samarbejdsevne, og dermed mere effektiv udnyttelse af tid og ressourcer, til gavn for de kriseramte.

 Teamets kompetencer:

  • Verdensomspændende kulturel forståelse og opmærksomhed.
  • Vi taler tilsammen 15 sprog.
  • Medicinsk kompetence/støtte.
  • Plejemæssig kompetence/støtte.
  • Kriseberedskab og transportudstyr.
  • Adgang til enhver geografisk lokalitet.
  • Sikkerhedsvurdering af ethvert område vi rejser til/gennem.

{:}{:en}

[wp-svg-icons icon=”signup” wrap=”i”] Teamets kompetencer:

[wp-svg-icons icon=”signup” wrap=”span”] Verdensomspændende kulturel forståelse og opmærksomhed.

[wp-svg-icons icon=”signup” wrap=”span”] Vi taler tilsammen 15 sprog.

[wp-svg-icons icon=”signup” wrap=”span”] Medicinsk kompetence/støtte.

[wp-svg-icons icon=”signup” wrap=”span”] Plejemæssig kompetence/støtte.

[wp-svg-icons icon=”signup” wrap=”span”] Kriseberedskab og transportudstyr.

[wp-svg-icons icon=”signup” wrap=”span”] Adgang til enhver geografisk lokalitet.

[wp-svg-icons icon=”signup” wrap=”span”] Sikkerhedsvurdering af ethvert område vi rejser til/gennem.

{:}